Riseup: רייזאפ אפליקציה לניהול כסף שאתם חייבים להכיר!
המטרה של אפליקציית רייזאפ היא לסייע למשפחות, זוגות ויחידים לנהל את הכסף שלהם בצורה חכמה ומיטבית. רייזאפ תעזור לכם לנהל את התקציב החודשי, את ההוצאות, ותציג לכם את התמונה המלאה של ההתנהלות הכלכלית שלכם כדי שתוכלו לחסוך כמה שיותר כסף. בואו נבין ביחד מהי בדיוק האפליקציה הזאת ואיך היא עובדת, מי יכול להתקין אותה, האם היא קשורה לבנקים ומהם היתרונות שלה. הינה כל התשובות לשאלות האלה, מתחילים.
יוקר המחייה הוא בלי ספק אחד האתגרים הגדולים ביותר של כל אחד מאיתנו. התנהלות כלכלית נכונה יכולה להיות משימה לא פשוטה במציאות של הוצאות שרק הולכות וגדלות, בטח כשמדובר במשפחות עם ילדים.
נכון, מצד אחד חשוב להציף את הנושא ולעודד את נבחרי הציבור שלנו להקל עלינו בעניין, אבל אפשר ולנסות לעשות שינוי עוד בתוך הבית ולהקפיד על ניהול כלכלי נכון של משק הבית.
אופציה אחת שתעזור לנהל את כלכלת הבית היא לפנות ליועצים פיננסיים ולקבל כלים והכוונה, אבל היום יש אופציה הרבה יותר זמינה, זולה, יעילה ומשתלמת. אנו מדברים על אפליקציה ייחודית בשם "רייזאפ".
אז איך Riseup עובדת?
בראש ובראשונה שווה לדעת כי מדובר באפליקציה נוחה, פשוטה ואינטואיטיבית למדי. בשלב הראשון כל מה שצריך זה להוריד אותה לטלפון החכם ולהירשם בתהליך הרשמה קצר למדי.
לאחר ההרשמה נגיע לשלב של חיבור כרטיסי האשראי וחשבונות הבנק שלנו לאפליקציה באופן מאובטח, וכך נוכל להתחיל לקבל תזרים אישי מותאם. מכאן והלאה האפליקציה בעצם מתחילה לעבוד בעבורנו.
בשלב הראשון היא מנתחת את ההוצאות שלנו ואת מצב העובר ושב בבנק ובונה עבורנו תזרים כספי ראשוני – למעשה הגבלה של סכום הוצאות שנרצה לעמוד בו.
כבר בתחילת כל חודש נקבל הערכה של איך החודש עתיד להסתיים מבחינה פיננסית, תוך קבלת המלצה על סכום הגג שנוכל להוציא.
לאחר מכן, בכל שבוע בחודש נוכל לראות מספר מדויק של הסכום שנוכל להוציא שיתעדכן כמובן בזמן אמת וכך נוכל לראות בכל רגע נתון כמה כסף נוכל והוציא והאם צריך לעצור.
זהו בעצם לב השירות של האפליקציה החכמה שמאפשרת שליטה כלכלית ובעיקר חיסכון, אבל זה בהחלט לא הכול. המשתמשים של רייזאפ יקבלו הודעות ווטסאפ שלוש פעמים בשבוע ובהן עדכונים לגבי מצב ההוצאות, תובנות והצעות לייעול התזרים ומגוון טיפים חכמים.
נוסף על כך, משתמשים שלא מצליחים להגיע לייעול באופן עצמאי יוכלו להיעזר בכל עת במענה אנושי של המומחים הפיננסיים של רייזאפ. הם יסייעו בהבנה של דו״חות המערכת ובכלל בכל תהליך ההתייעלות הכלכלית.
להתייעצות נוספת אפשר להיעזר בחברי הקהילה שמונה אלפי משתמשים שנהנים מהיתרונות שלה ותומכים אחד בשני בתהליך.
לבסוף, בחודשים שבהם מצליחים לסיים בפלוס, האפליקציה מאפשרת להעביר את היתרה באופן מידי וללא שום בירוקרטיה לקופת גמל ובכך בעצם אפשר להתחיל לחסוך כסף הלכה למעשה.
איך אפשר להתקין אפליקציה לניהול תקציב ?
האפליקציה היא בעצם אפליקציית ווב, מה שאומר שאפשר להשתמש בה מהדפדפן ולא צריך להוריד אותה במיוחד לטלפון החכם.
אפשר להירשם בקלות מכל מקום, בין אם זה בטלפון החכם שלכם ובין אם זה במחשב הנייד או הנייח. מרגע ההרשמה האפליקציה בעצם מתממשקת עם שאר המערכות הפיננסיות לרבות חשבון הבנק וכרטיסי האשראי.
אם אתם בדרך כלל לא מסתדרים עם מערכות ממוחשבות, אין לכם ממה לדאוג. מדובר במערכת אינטואיטיבית למדי שגם מספקת הסברים והדרכה על שימוש בה.
מרגע שתיכנסו לאתר ותתחילו בתהליך ההרשמה תבינו בעצמכם בתוך רגע כי מדובר במערכת פשוטה ומובנת מאוד לשימוש. אם אתם לא מסתדרים מסיבה כלשהי, הנציגים של האפליקציה ישמחו לעזור.
רייזאפ גיבורת העל ומגרשת המינוסים (כמעט)
אוקיי אז אולי הגזמתי קצת בכותרת. לרייזאפ עדיין אין גלימה ויכולות תעופה או ראיית רנטגן. אבל כן יש לה את היכולת ללמוד את הדפוסים הכלכליים שלנו ולהציע לנו דרכים לשפר אותם.
רייזאפ בהחלט יכולה לעזור לצאת מהמינוס, אבל זה לגמרי תלוי בכל משתמש ובמידת הנכונות שלו לקבל את ההמלצות וליישם אותן.
רייזאפ לא תעשה את השינוי בשבילנו, אבל היא תסביר לנו בצורה מדויקת ופרטנית מה צריך לעשות כדי לראות את השינוי.
אם נשכיל ליישם את ההמלצות שנקבל מרייזאפ, נוכל בהחלט לשפר משמעותית את מצבנו הכלכלי וגם אפילו לצאת מהמינוס, להחזיר הלוואות חונקות והכי חשוב – להיות בתחושה של שליטה ולא של חרדה או חשש מפני הוצאות עתידיות.
בסופו של דבר עלינו לזכור שהיחידים שיכולים לשפר את המצב הכלכלי שלנו הם אנחנו בעצמנו.
הרבה אנשים מרגישים שהם לא יודעים מאיפה להתחיל, מן סתם בשל העובדה שהכסף סובב כל אספקט של חיינו ולפעמים נראה שאין מוצא ואין איפה לחסוך, אבל לא תמיד אנחנו אוחזים בכל הכלים הנכונים כדי לצאת מהקושי או המינוס.
למי שרוצה לעשות זאת בהצלחה, רייזאפ הוא בלי ספק אחד הכלים היעילים הטובים ביותר לזה.
לחצו כאן לבדיקת התזרים שלכם בחינם לחלוטין ב- רייזאפ!
מה הסיבה שצריך לתת את פרטי החשבון והאשראי לriseup?
המערכת פועלת באופן כזה שהיא בעצם מספקת ניתוחים בלייב על מצב החשבון של המשתמשים. כדי שהאפליקציה של רייזאפ תוכל לעשות זאת עליה להתחבר באופן ישיר אל חשבון הבנק ואל כרטיסי האשראי.
שימו לב – החיבור מאובטח בתקני אבטחה מתקדמים ביותר וצריך לזכור תמיד כי המערכת לא מבצעת שום פעולה או שינוי, לא בחשבון הבנק ולא באשראי של המשתמשים, אלא רק מספקת תובנות שונות לפי המידע שהיא מקבלת.
ההתחברות היא בטוחה לחלוטין ובכל מקרה חשוב לזכור כי ברגע שמחליטים להתנתק ממנה הגישה נחסמת אוטומטית. אין מה לחשוש בעניין הזה והחיבור לחשבון הבנק ולכרטיס האשראי זוהי בעצם הדרך של האפליקציה לתת את השירות.
באמצעות "משין לרנינג" המערכת לומדת בעצם את דפוסי ההוצאות שלנו וכך היא יכולה להציע לנו צעדים קונקרטיים שיאפשרו לנו להוציא פחות ולמקסם את הכסף שלנו.
נוסף על כך, חשוב לשים לב כי המידע הפיננסי שלכם נשאר אך ורק ביניכם ובין אפליקציית רייזאפ ולא עובר לאף גורם שלישי ללא אישור המשתמשים. אז כן – אנחנו מדברים על צעד בטוח לחלוטין ואין בכלל ממה לחשוש.
למה riseup היא אפליקציה בתשלום?
ברור שזו שאלה חשובה במיוחד. למה אני צריך לשלם בשביל אפליקציה? כל כך התרגלנו לעולם האפליקציות החינמיות ולשלם על כזו נראה לנו שערורייתי כמעט.
אבל בואו נודה באמת, האפליקציה מעניקה לנו שירות. תסתכלו על זה ככה- אם הייתם פונים לרואה חשבון, היה לכם ברור שתצטרכו לשלם עבור העבודה שלו.
רייזאפ היא אפליקציה שנותנת שירות ללקוחות שלה, והשירות הוא בתשלום סמלי של 45 שקלים בחודש בלבד. הוא כולל כמובן את התוכנה שלומדת את הדפוסים הכלכליים של המשתמשים ועוברת אופטימיזציה ושדרוג באופן קבוע על ידי מתכנתים וכלכלנים.
היא גם מציעה את הייעוץ ואת התמיכה של צוות הפיננסים של רייזאפ סביב השעון. הם יסייעו למשתמשים להבין את המערכת ולהפיק ממנה תועלת עד כמה שרק אפשר.
כל הדברים האלו עולים כסף, אבל מה שמעניין כאן הוא זה שבמקרה של רייזאפ מדובר בהשקעה כלכלית במאה אחוז. כלומר, התשלום החודשי כאמור עומד על 45 שקלים בלבד ומשתמשי רייזאפ מצליחים לחסוך באמצעות האפליקציה עם הזמן מאות ולפעמים אפילו שקלים בחודש.
כדי לסבר את האוזן – כמעט כל משתמש חדש מגלה באמצעות האפליקציה על הוצאה שנתית של כ-1,000 שקלים על עמלות שונות לבנק. האפליקציה עולה על זה ומסבירה איך אפשר לבטל או לצמצם את ההוצאה הזאת.
רק בצעד הזה חסכנו בעצם את העלות הכוללת השנתית וזוהי כמובן רק דוגמה אחת קטנה מיני רבות.
ואם אתם לא בטוחים שהיא בכלל יכולה ליצור שינוי בהרגלים שלכם, תוכלו להתחיל במסלול של 35 ימי התנסות חינמיים וללא התחייבות ומכאן יש סיכוי לא רע שתבינו במהרה בעצמכם שהשירות של אפליקציית רייזאפ פשוט ממש, אבל ממש משתלם.
ההבדלים בין רייזאפ לאפליקציות ניהול תקציב אחרות
ההבדל העיקרי והחשוב ביותר בין אפליקציית רייזאפ לאפליקציות ניהול פיננסי אחרות הוא העובדה שהיא מתממשקת באופן אוטומטי עם חשבונות הבנק וכרטיסי האשראי שלנו.
בניגוד אליה, באפליקציות אחרות יש להזין בדרך כלל כל הוצאה ולדווח על הכול בעצמנו, דבר שגוזל הרבה מאוד זמן והרוב המשתמשים מתייאשים מהן בתוך זמן קצר.
רייזאפ היא אפליקציה שעובדת בשביל המשתמשים שלה ולא להיפך. כלומר – מרגע שהתחברנו אליה, גם אם נבחר שלא להיכנס באופן אקטיבי, נוכל לקבל המלצות ותובנות על מצב החשבון ושיפור המצב הכלכלי שלנו.
האפליקציה מחוברת אלינו 24/7 ותדע לתת לנו התראות והערות חשובות דרך הווטסאפ באופן קבוע. נוסף על כל אלה, מרבית האפליקציות האחרות לא מאפשרות את הגיבוי שניתן ממומחים כמו באפליקציית רייזאפ.
אפשר לפנות בכל עת ולקבל תמיכה על השימוש בה ולקבל עוד טיפים וכלים להתנהלות כלכלית טובה ונכונה יותר. לבסוף שווה לדעת שרייזאפ לא דורשת אף התקנה של תוכנה חיצונית.
אפשר להתחבר אליה בקלות דרך המחשב או הטלפון החכם ומכאן נוכל לקבל את כל התובנות אך ורק דרך הווטסאפ אם זה מה שנרצה. בסופו של דבר מדובר באפליקציה פורצת דרך, שלה טכנולוגיה מתקדמת וחדשנית.
האם רייזאפ קשורה לבנקים?
בהחלט – רייזאפ היא אפליקציה שקשורה במידה רבה לבנקים, שכן היא מקבלת באופן ישיר את המידע על חשבונות של המשתמשים שבאמצעותו היא מפיקה את התובנות החשובות.
בסופו של דבר, השירות שהיא מספקת למשתמשים הוא כזה שיש בו תועלת רבה לבנקים עצמם. כלומר, זהו האינטרס הישיר של הבנקים שהלקוחות שלהם יתנהלו בצורה חכמה ומסודרת ולא יקלעו למינוסים ולחובות.
מתוך כך אפשר לראות שחלק מן הבנקים (כמו בנק דיסקונט למשל) ממש מעודדים את הלקוחות שלהם להשתמש באפליקציה ולהיעזר בכל הכלים שקיימים בה.
אפשר לומר בהחלט כי האפליקציה היא שירות משלים לבנקים שאומנם משקפים ללקוחות שלהם את מצבם הכלכלי, אך לא מספקים תובנות וכלים איך לשפר אותו, בטח לא בזמן אמת כמו שעושה אפליקציית רייזאפ.
יתרונות אפליקציה Riseup
היתרונות באפליקציה הם רבים ומגוונים:
- היא חוסכת כסף הלכה למעשה ומאפשרת לנו לצמצם הוצאות, לסגור מינוסים ולהלוואות ואפילו לחסוך כסף מדי חודש בקופת גמל אם סיימנו בפלוס.
- היא מספקת לנו תובנות בזמן אמת ומציעה מהלכים קונקרטיים ולא נותנת דיווח רק בדיעבד, אחרי שכבר הוצאנו מעבר למה שהיינו יכולים.
- היא מתממשקת באופן אוטומטי עם חשבון הבנק וכרטיסי האשראי שלנו ולא מצריכה מאיתנו להזין הוצאות ומספרים או ״לעבוד בשבילה״ בכל דרך אחרת.
- היא מאפשרת לנו התייעצות בזמן אמת עם מומחים פיננסיים, משמע לא הסתמכות מלאה בלבד על "הבוט" של המערכת.
אז כמה רייזאפ עולה?
העלות החודשית של רייזאפ היא 45 שקלים בלבד. מי שמתלבט בהתחלה יכול לבחור בתקופת ניסיון של 35 יום ללא עלות וללא כל התחייבות לאחריה.
חשוב כמובן לזכור שלא מדובר בכסף שיורד לטימיון, אלא על השקעה כלכלית הלכה למעשה, שכן האפליקציה מאפשרת למשתמשים שלה לחסוך הרבה מאוד כסף מדי חודש.
לסיכום
אם גם אתם כמו ישראלים אחרים רבים, מרגישים שיש מקום לשיפור מצב חשבון הבנק ורוצים להתחיל לחסוך ולהתייעל מבחינה כלכלית, אפליקציית רייזאפ היא הפתרון המושלם בשבילכם.
מדובר באפליקציה נוחה ונגישה שתספק לכם תובנות והמלצות כלכליות בזמן אמת וגם תאפשר לכם להיעזר במומחים פיננסיים אנושיים בכל עת.
אנו ממליצים בחום לבחור לכל הפחות בתקופת הניסיון החינמית ולהבין אם היא אכן מסייעת לכם.
מחפשים מידע בנושאים כלכליים אחרים? תעיפו מבט על הסקירות שלנו בנושאים של: קורס שמאות רכוש, קורס ייעוץ עסקי, קורס דרופשיפינג ועוד.